Wij hebben € 3.275,- ingezameld voor het goede doel!

Dam tot Damloop Goede doelen

17 hardlopers gaan de extra uitdaging van de XtraRun4kids Damloop 10 EM aan en zamelen € 3.275,- in voor onze projecten!

Terwijl de laatste mini-lopers van de Damloop MINI in Zaandam finishen, starten de volwassen lopers in Amsterdam hun Damloop 10EM (16,1 km) naar Zaandam voor de kinderen van StartUp4kids.

 

damloop-startup4kids-shirt    damloop-startup4kids-team

Het voorbereiden op de Dam tot Damloop doet ieder voor zich, maar de trainingsresultaten, tips om met blessures om te gaan, voedingsadviezen e.d. worden gedeeld via een gezamenlijke What’sApp-groep. Dit is een prima tool om online al kennis te maken met elkaar, omdat onze deelnemers verspreid over Nederland wonen. Op deze manier wordt de spanning voorafgaand aan de run opgevoerd en kunnen we met z’n allen de energie hoog houden.

Opvallend team

De groep komt voor de start van de Damloop samen en er wordt een enthousiaste teamfoto gemaakt! Dit jaar hebben we fel roze en gele shirts, waardoor we extra opvallen. Om 11.45 uur gaan we van start en de hardlopers leveren weer een geweldige prestatie.

Na de run komen de meeste hardlopers van ons team bij elkaar op het Burchtplein in Zaandam, waar de vrijwilligers van de XtraRun4kids Damloop MINI hen opwachten om een glas te klinken op hun overwinning! Even de verschillende ervaringen uitwisselen, elkaars verhalen horen en dan naar huis om bij te komen. Toppers zijn het!

damloop-startup4kids

Sponsorgeld XtraRun4kids Dam tot Damloop

Net als de kinderen die deelnamen aan de XtraRun4kids Damloop MINI hebben ook de volwassen hardlopers zich laten sponsoren om zo een bijdrage te kunnen leveren aan sociaal en financieel onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden. We zijn dan ook zeer verheugd te kunnen mededelen dat:

De hardlopers van de XtraRun4kids Dam tot Damloop 10 EM samen
€ 3.275,- hebben opgehaald voor extra onderwijs!

 

ethiopie-damloop

 

Dam tot damloop 2016

 

Bedrijfssponsor met groot hart

Onze grootste sponsor is Mojeo BV uit Maastricht. Van dit bedrijf liepen er drie medewerkers mee en hun sponsorgeld werd verdubbeld door hun werkgever Luc Moens (Eigenaar Mojeo BV). Lees hier het eerder gepubliceerde artikel en waarom ze zo betrokken zijn met de missie van StartUp4kids.

Mojeo BV sportief in actie voor goed doel

Video XtraRun4kids Damloop en deelnemers Mojeo B.V.

Van de hardlopers is ook een online fotoalbum van de Dam tot damloop 2016 te bekijken.

 


In totaal is er samen met de mini-lopers van XtraRun4kids Damloop MINI een bijzonder bedrag van € 4789,- opgehaald voor sociaal achtergestelde kinderen die hierdoor 1 jaar lang duurzaam aanvullend onderwijs kunnen volgen!

Dankzij alle deelnemers van de XtraRun4kids Damloop (10EM & MINI) en hun sponsoren hebben minimaal 190 kinderen extra kansen gekregen hun dromen waar te maken. Ontzettend bedankt!


Halve Marathon

Op 12 maart 2017 wil Gijs Kokke, een van de damloophardlopers, de uitdaging van de halve marathon (21 km) in Den Haag aangaan, nl. de CPC loop Den Haag. Het enthousiasme in het team van XtraRun4kids Damloop 10 EM is zo gegroeid en aanstekelijk dat meerdere lopers hun hardloopshirt weer zullen aantrekken en in maart voor de volgende uitdaging gaan. Geweldig om te zien wat een teamspirit deze mensen hebben!

Ook aansluiten voor dit nieuwe sportevenement in 2017? Mail dan even naar info@startup4kids.nl.

Sportieve tips voor kids!

Ook kinderen kunnen meedoen met de CPC loop Den Haag. Lees op de website van de CPC loop Den Haag de mogelijkheden voor kinderen en meld jouw sportieve actie aan bij StartUp4kids.

Ontzettend bedankt allemaal voor jullie support, inzet en enthousiasme!

Warme groet,

Yvonne, Katja, Sue

& alle vrijwilligers van de XtraRun4kids 2016