“Our Mojo for Kids”

Jongen Aflatoun Ethiopie

Luc Moens (Mojeo B.V.) heeft eerder mee gerend met de XtraRun4kids Dam tot damloop en draagt nu weer zijn steentje bij, samen zijn team. Een mooi bericht aan zijn collega’s dat we graag met jullie delen.

luc-moens-mojeoMojeo is nu anderhalf jaar geleden gestart en als startup weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een stevige bodem onder de voeten te krijgen.
Sinds onze start helpen wij met een kleine maandelijkse bijdrage van EUR 25 StartUp4kids om de kinderen die de hulp goed kunnen gebruiken ook een mooie start te gunnen. Startup4Kids heeft een mooi concept dat ze in een aantal landen met veel enthousiasme in de praktijk brengen.
Zoals jullie misschien weten heb ik vorig jaar een project van StartUp4kids (heette toen nog Stichting Proniños) in Peru bezocht en heb ik met eigen ogen kunnen zien wat een fantastische toegevoegde waarde zij aan kansarme kinderen bieden door het geven van extra scholing op financieel, maatschappelijk en sociaal vlak.

Met onze EUR 25 per maand helpen we een kind een jaar lang aan deze extra scholing. Een jaar Mojeo-bijdrage helpt dus al 12 kinderen aan een jaar aanvullend sociaal en financieel onderwijs.

Ieder jaar organiseert deze StartUp4kids ook een deelname aan de Dam-tot-Damloop in Amsterdam en dit jaar hebben drie Mojeo-collega’s hun hardloopschoenen aangetrokken om mee te doen want ik heb zelf meegelopen en het was een belevenis van begin tot eind!
Sportieve groeten,
Luc Moens”

Na dit warme bericht aan de mensen die werken binnen zijn bedrijf hebben de drie toppers Tom, Rick en Robert zich aangemeld om de XtraRun4kids Dam tot damloop 2016 mee te rennen. Het hele team van Mojeo ging in actie om sponsorgeld voor de kinderen van StartUp4kids te werven en aandacht te geven aan de uitdaging die deze mannen aangaan. Ook zijn er collega’s naar de Dam tot damloop gekomen om iedereen aan te moedigen. Wat een positieve energie!

Via de actiepagina Our Mojo for Kids hebben Lucs collega’s Tom, Robert en Rick EUR 750 binnengehaald aan sponsorgeld.

En, als slagroom op de taart heeft Mojeo dit opgehaalde bedrag verdubbeld om nog meer kinderen te helpen hun ‘mojo, te laten groeien!

Bekijk hier het leuke filmpje dat de zij maakten!

Geweldig bedankt! Het was een onvergetelijke dag!

Yvonne, Sue & Katja
StartUp4kids promoteam XtraRun4kids

Na 15 oktober wordt de officiële totaal opbrengst van de XtraRun4kids Damloop 10 EM bekend gemaakt!