Dam tot Damloop 2016 XtraRun4kids (10EM)

dam tot dam

Rennen voor Extra Scholing, Extra kansen
Laat je hardloopschoenen over het asfalt “dansen”

 

Hoe werkt het allemaal….

Op zondag 18 september 2016 kun je de 10EM (16,1 km) lopen in het goede doelenteam van StartUp4kids. We hebben minimaal 20 startbewijzen tot onze beschikking.

Wij bieden jou

*Een startbewijs Dam tot damloop 2016 (ontvang je voorafgaand aan de run op de dag zelf).

*Superleuk hardloopshirt van StartUp4kids (ontvang je ook op de dag zelf).

*Tijden worden automatisch bijgehouden door de chip in het startnummer.

*Trainingsmoment en Meet & Greet in de periode voor de damloop, zodat de lopers elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen!

*Ontvangst bij de finish of ander gekozen locatie door enthousiaste vrijwilligers van StartUp4kids.

*Indien gewenst begeleiding en tips voor het werven van je sponsorgeld.

*Borrel en feestelijke samenkomst van alle hardlopers (datum nog onbekend) voor afsluiting van de hardloopevenementen voor StartUp4kids en delen wat we samen hebben hebben bereikt!

Damloop team goed doel StartUp4kids

Wij vragen jou

Minimaal € 250,- aan sponsorgeld binnen te halen.

Met jouw bijdrage kunnen minmaal 10 kinderen een jaar lang ons duurzame onderwijsprogramma volgen in Nepal, Oeganda, Ethiopië, Peru of Guatemala.

We hebben de ervaring dat hardlopers zich makkelijk voor dit bericht kunnen laten sponsoren.

En verder…

Je passie om te lopen, je enthousiasme te delen in onze whats app successen groep met andere deelnemers, de 10 EM lopen op jouw tempo, de uitdaging aan te gaan en vooral te genieten van jouw overwinning!

Bij je inschrijving vragen we je deelname te bevestigen door het inschrijfgeld te betalen via onze webshop en om dit inschrijfformulier in te vullen.

Meld je aan voor 15 mei en betaal € 35,- voor je startbewijs, hierna zullen de kosten voor een startbewijs
€ 50,- zijn.

Onverhoopte kleine lettertjes…..

Indien je je hebt aangemeld bij StartUp4kids en om een of andere reden toch niet kunt deelnemen, dan kunnen we het aankoopbedrag voor het startbewijs helaas niet meer retourneren, dit i.v.m. de gemaakte kosten voor het startbewijs en voorbereidingswerkzaamheden voor de loop. Uiteraard mag je je startbewijs wel overdragen aan een vervanger. Geef dit dat tijdig door, zodat we de namen op tijd kunnen doorgeven aan de organisatie van de Damloop. We denken graag met je mee.

Nog niet al je sponsorgeld binnen voor de damloop? No worries…..
Het totale sponsorgeld van minimaal € 250,- kan later volgen, uiterlijk voor 15 oktober 2016. Soms willen mensen eerst zien dat jouw uitdaging ook daadwerkelijk is gelukt!

Aanmelding via onze webshop gelukt? Meld je dan ook aan op onze crowdfundingpagina XtraRun4kids 2016 en maak een account aan (klik rechtsonder op ster “Fondsenwerven”). Met deze persoonlijke actiepagina kun je jouw netwerk benaderen en attent maken op jouw uitdaging.

Inspiratie voor jouw sponsoring

Sue heeft vorig jaar ook meegelopen en is een leuk voorbeeld van hoe je jouw actiepagina kunt inzetten! Je kunt hier bloggen en leuke foto’s en filmpjes plaatsen. Gebruik de url van jouw pagina in je communicatie (email, WhatsApp, Twitter, Facebook, LinkedIn etc. zodat iedereen je kan volgen en sponsoren. Het is een ontzettend leuk en actief platform. Ook wij zullen ons netwerk regelmatig op de hoogte brengen van de actiepagina’s en welke hardlopers StartUp4kids steunen.

Loop jij de damloop 2016 mee?

Wil je met een complete groep meelopen? Dat kan ook! Mail dan even naar rundamloop@startup4kids.nl

sportieve groet,

Yvonne & Sue

Share the Story

Back to Top