Project Ons poppenhuis

Vrouwen helpen vrouwen vooruit

Ons Poppenhuis is de plek waar vrouwen elkaar ontmoeten, ondersteunen en elkaar vooruit helpen. Elke ontmoeting is een nieuwe start, waarbij er altijd ruimte is voor jouw gevoel en groei. Want, door elkaar te versterken en te verbinden in de wereld, helpen wij elkaar vooruit. StartUp4Kids is een samenwerking gestart met Ons Poppenhuis om met elkaar vrouwen vooruit te helpen. Op dit moment helpt Ons Poppenhuis de moeders van ons project in Botswana en leren ze van elkaar.

De missie van Ons Poppenhuis

“Door vrouwenkrachten te bundelen, inspireren, leren en creëren wij samen de beste basis voor onze toekomst. Want alleen samen zorgen wij ervoor dat jij de kans hebt om overal volledig jezelf te zijn als vrouw.

Wij organiseren vriendinnentafels, ontwikkelen producten en diensten om vrouwen vooruit te helpen. Vrouwen ontmoeten elkaar tijdens onze vriendinnentafels zowel on als offline. Door vrouwenkrachten te bundelen, inspireren, leren en creëren wij samen de beste basis voor onze toekomst. Op deze manier helpen wij vrouwen vooruit. Want alleen samen zorgen wij ervoor dat jij de kans hebt om overal volledig jezelf te zijn. Wij zijn vastberaden om de wereld vooruit te helpen en daar ben jij als vrouw onderdeel van. Want samen maken wij het verschil

Wij heten jou graag welkom, omdat elke vrouw die deel uitmaakt van Ons Poppenhuis altijd een thuishaven heeft.”

Wie zijn de vrouwen achter Ons Poppenhuis?


Renata

Renata is oprichter, trainer en motivator die out of the box denkt. Tevens een geboren avonturier en moeder binnen een vrolijk huishouden waar chaos ook een vorm van orde is. Door haar energieke en creatieve stijl doorbreekt zij vaste patronen. Evenals, laat zij jou ook nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Als je alle regels volgt, mis je alle lol.’ Katharine Hepburn

Patricia

Patricia is oprichter en moeder van twee energieke pubers die er ook voor zorgen dat zij constant haar organisatietalent blijft ontwikkelen.  Als flexibele organisatiecoach creëert zij door middel van haar helikopterview rust in elke chaotische situatie. Daarnaast zorgt zij visa versa voor opschudding als de situatie hierom vraagt

Dit is jouw leven, doe waar jij blij van wordt en doe dat vaak.’ Holstee Manifesto

Wil je meer weten over Ons Poppenhuis?

Neem dan contact op via info@onspoppenhuis.nl.

OOK BIJDRAGEN?

Wil je bijdragen aan de missie van StartUp4Kids? Graag!