Jaarverslag/jaarrekening

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van het beleidsplan, jaarverslag of jaarrekening?

Mail dan naar onno.jansen@startup4kids.nl

Onze stichting heette van 30 november 2009 t/m 11 februari 2016 Stichting Proniños.

Beleidsplannen

Jaarverslagen en jaarrekeningen

Legal

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of niet juist (meer) is. Stichting StartUp4kids is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.

StartUp4kids is niet verantwoordelijk voor informatie die door derden op onze site wordt geplaatst. Via deze internetsite wordt toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Stichting StartUp4kids  kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud en gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

Privacy Statement

In het kader van haar dienstverlening legt StartUp4kids uw gegevens vast in een bestand. StartUp4kids respecteert uw privacy en handelt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Alle door u verstrekte persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld, blijven strikt vertrouwelijk en worden niet verstrekt aan derden. StartUp4kids legt bij uw aanmelding gegevens vast, die we kunnen gebruiken om u te informeren over onze activiteiten en projecten. Als u deze informatie niet wil ontvangen kunt u dat aan ons laten weten, via info@startup4kids.nl. U kunt u op elk gewenst moment uitschrijven voor onze e-mails.

Indien u nog vragen heeft over de Privacy Policy van StartUp4kids, dan kunt u een e-mail sturen naar info@startup4kids.nl. Dan helpen wij u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wil wijzigen.

Copyright

Op de inhoud en vormgeving van deze internetsite en iedere andere uiting daarvan, ongeacht de drager, rust auteursrecht. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Stichting StartUp4kids. Voor hergebruik kunt u contact opnemen via info@startup4kids.nl.

Linken en verwijzen naar pagina’s van StartUp4kids op internet is toegestaan.

OOK BIJDRAGEN?

Wil je bijdragen aan de missie van StartUp4Kids? Graag!