Onze raad van advies

Onze Raad van Advies

Met grote trots presenteren we onze Raad van Advies. Onderstaande adviseurs hebben met enthousiasme gereageerd op de uitnodiging om lid van deze raad te worden.

Met het benoemen van de Raad van Advies maakt StartUp4Kids een grote en belangrijke stap in het proces om te groeien tot een vrijwilligersorganisatie die alle gestelde doelen waar kan maken. We zijn ontzettend blij met deze Raad van Advies doordat zij het nodige gewicht aan de organisatie toevoegt qua kennis en netwerk. Maar minstens net zo belangrijk is dat de visie van de leden aansluit bij die van ons!

De Raad van Advies komt minimaal twee maal per jaar samen om het bestuur te helpen met het bepalen en het uitvoeren van het beleid. Verder fungeert de raad als klankbord, geeft zij het bestuur gevraagd en ongevraagd advies en helpt zij de stichting met het vergroten van het netwerk.

HiddevanderVeer

Hidde van der veer

“Ik treed graag op als adviseur voor StartUp4Kids omdat de zelfredzaamheid van kinderen en jongeren in alle landen meer aandacht moet krijgen. Kinderen kunnen prima leren beter voor zich zelf op te komen door het ontdekken wie ze willen zijn, wat ze kunnen en hoe ze met anderen kunnen samenwerken. Deze leercompetenties zijn hard nodig, juist voor kinderen die opgroeien onder moeilijke omstandigheden. StartUp4Kids is een club die deze doelen volledig onderschrijft en goed werk doet in landen als Peru en Ethiopië.”

ingediepman

Inge diepman

“Kinderen een betere toekomst geven, willen we allemaal wel, maar StartUp4Kids doet het met passie, korte lijnen en zinvol onderwijs! Het geeft een enorme voldoening om een steentje bij te mogen dragen”.

Peter Henssen

peter henssen

“Onafhankelijkheid, zelfstandigheid, ondernemerschap. Jong geleerd is oud gedaan. Ik geloof dat ontwikkelingshulp eindig moet zijn. Dat kunnen we bereiken door men ter plekke de kennis en kunde te geven om zichzelf te ontwikkelen en anderen te ontwikkelen. Waarom er dan niet zo vroeg mogelijk mee beginnen? Bij de kids! Zij staan er open voor, vinden het leuk en hebben nog alle mogelijkheden. Ik help hier graag aan mee dat mogelijk te maken.”

OOK BIJDRAGEN?

Wil je bijdragen aan de missie van StartUp4Kids? Graag!