Even voorstellen: Jolijn Lubbers, projectcoördinator Peru

Jolijn 1

Dag Nadine, dank je wel!

Na zich een aantal jaren volop ingezet te hebben voor StartUp4kids in de rol van projectcoördinator Peru, heeft Nadine Kramer besloten zich te richten op andere belangrijke zaken in haar leven. We zijn Nadine enorm dankbaar voor haar bijdrage aan onze prachtige organisatie en zien haar met spijt vertrekken.
Dank je wel Nadine, voor je tomeloze inzet, je ideeën en je positieve bijdrage aan het team! Hopelijk tot ziens.

Welkom Jolijn!

In Jolijn Lubbers vonden we een waardig opvolgster. We zijn erg blij met haar! Ze is enthousiast begonnen en ze stelt zich hieronder aan je voor.
Welkom Jolijn, we wensen je veel succes en plezier!

Jolijn neemt het stokje over

Met veel zin en dankbaarheid neem ik het stokje over van Nadine Kramer als projectcoördinator Peru. Graag stel ik me even voor.
Ik heb een achtergrond in ontwikkelingssamenwerking, met een liefde voor onderwijs en daardoor ben ik in contact gekomen met Edukans en StartUp4kids.

In november ben ik afgereisd naar Ayacucho om bij FINCA Peru twee maanden aan te slag te gaan als vrijwilliger. Hier heb ik me vooral heb gefocust op de evaluaties van de Aflatoun en STER-schoolprogramma’s samen met het FINCA team.
Dit was een hele bijzondere ervaring in een prachtig mooi gebied. Het werk dat wordt verzet door FINCA Peru is fantastisch, het team maakt veel uren in moeilijke omstandigheden en dat doen ze met veel toewijding. De docenten worden steeds enthousiaster over de projecten en de kinderen vinden Aflatoun écht leuk. De gezichten aan het einde van het jaar, toen ze de gespaarde bedragen terugkregen zodat ze eindelijk een bal of pen konden kopen, waren bijzonder mooi. Ik kan daarom alleen maar aanraden om eens een bezoekje te brengen aan dit complexe gebied met alle warme mensen. Ze hebben een heleboel vragen aan ons ‘gringos’!

Het werk van de organisaties sluit goed aan bij mijn visie op het onderwijs en de duurzaamheid van kennisuitwisseling. Ik heb daarom heel veel zin om aan de slag te gaan bij StartUp4Kids!

Heb je vragen?

Mochten jullie vragen hebben over mijn ervaringen, over het project in het algemeen of over dit verslag? Mail me dan vooral op jolijn@startup4kids.nl. Ik kom graag in contact!        

Groet,
Jolijn Lubbers