Wim Visser Automatiseringen helpt voor de derde keer

Wim Visser Automatiseringen

StartUp4kids is Wim Visser Automatiseringen dankbaar voor de refurbished laptops die hij beschikbaar heeft gesteld. Al drie keer in rij heeft hij ons uit de brand geholpen. De eerste laptop is in gebruik voor onze eigen boekhouding. De tweede is inmiddels in Ethiopië en wordt gebruikt voor de skypesessies met kinderen in Nederland in het kader van het Klas4klas-programma.

De derde laptop vertrekt binnenkort richting ons project in Guatemala. Yessica, onze projectcoördinator daar, is onlangs het slachtoffer geworden van een beroving en hiermee raakte ze haar laptop kwijt die zij gebruikte om met ons te communiceren, voor de rapportages en het bewaren en versturen van de projectfoto’s. Naast deze nare ervaring voor haar is dit een groot gemis. De laptop is ten slotte haar gereedschap. Wim Visser had nog een gebruikte laptop die hij snel voor Jessica in orde maakte.

“Ik doe dit met plezier want ik geef graag apparatuur een tweede leven, helemaal als ik hier aan de andere kant van de wereld iemand mee kan helpen”, aldus Wim Visser.

Wim Visser Automatiseringen is in 1996 opgericht. In eerste instantie richtte men zich alleen op het verzorgen van trainingen op automatiseringsgebied. Later kwam daar verkoop van hard- en software bij en gingen ze ook databases ontwikkelen. Op dit moment richten zij zich met name op systeembeheer voor het MKB en de ZZP’er en zijn ze gespecialiseerd in online werkplekken waarmee ze klanten de mogelijkheid bieden overal te werken waar ze maar willen.