Bijna “Back to school” en daarna…..de XtraRun4kids Dam tot Damloop MINI!

dam tot damloop mini goed doel

Goed nieuws: inschrijving XtraRun4kids Dam tot Damloop MINI verlengd tot 5 september 2016!

De laatste weken zomervakantie breken aan! Zouden ons nog zonnige dagen zijn gegund? Want tijd doorbrengen aan het water, met het bouwen van zandkastelen en genieten van de zonnestralen, daar krijg je toch nooit genoeg van? Daarbij is er ook nog tijd om te trainen voor de XtraRun4kids Dam tot Damloop MINI…

Toekomstige brugklassers zijn al op zoek naar agenda’s en leuk kaftpapier want zo’n start op het middelbaar onderwijs moet je natuurlijk wel trendy beginnen ;-). Of zit je nog op de basisschool? Dan weet je waarschijnlijk al welke juf of meester je gaat krijgen, dus de grootste spanning is er dan voor de zomervakantie al vanaf!

“Back to school” komt per regio langzaam op gang, want de vakanties zijn natuurlijk verspreid in Nederland.

Bij StartUp4kids blijven we bezig tijdens de zomerperiode en zo hebben de vrijwilligers, die de XtraRun4kids Dam tot Damloop MINI organiseren, tijd besteed aan een promotiefilmpje! Daarbij kregen we hulp van Sanne (12 jaar!). Ze is ontzettend handig met leuke filmpjes maken en dus leerden wij daar ook weer veel van…. Het filmpje is echt supercool geworden, kijk maar snel!

 

 

[vc_video link=”https://vimeo.com/178057932-Q&authuser=0″][vc_column width=”1/4″] Sanne en haar broertje Sjef hebben samen met nog vele andere kinderen heel veel zin om mee te doen met dé XtraRun4kids Dam tot Damloop MINI, die op zondag 18 september 2016 plaatsvindt. Fijn dat we de inschrijving konden verlengen naar 5 september 2016, dus….. Doe je ook mee? Aanmelden is gratis (dit wordt gesponsord door de bedrijven Mood Massage Opleidingen en Eva Keukens).

dam tot damloop mini goed doel

Sanne & Sjef gaan ervoor!

Hoe meer kinderen er meedoen, hoe leuker het is. Want wat is er nu mooier dan te rennen voor één kind in Ethiopië dat dankzij onze aanvullende scholing meer kans heeft om zijn of haar dromen waar te maken? Dankzij jouw EUR 25 sponsorgeld kunnen ze zich ontwikkelen op persoonlijk, sociaal en financieel vlak.

Wij zouden het fantastisch vinden om dit jaar met een team van 100 kids mee te rennen voor kinderen met een beperking in Ethiopië! Ren jij ook mee?

Lees alles rustig na op onze speciale pagina: XtraRun4kids Dam tot Damloop MINI

Meedoen met je klas of sportclub? Dat kan ook….! Mail dan naar rundamloop-mini@startup4kids.nl.

Sportieve groet,

Yvonne, Sanne, Sue & Katja