Wij stellen XtraClubvan100-lid Mojeo aan jullie voor

Luc Moens

We stellen graag Luc Moens, eigenaar van Mojeo, aan je voor. Mojeo is een van de eerste leden van de XtraClubvan100. We horen graag meer over hem en Mojeo.

“Ik ben Luc Moens en ben vijf jaar geleden het bedrijf Mojeo gestart. In die periode zijn we uitgegroeid tot een groep van twintig projectmanagementspecialisten.

“In de naam Mojeo staat het begrip mojo centraal. Mojo is de interne positieve kracht die iemand in zich heeft zitten en die naar buiten toe uitstraalt.”

Alle mensen binnen Mojeo zetten hun mojo in voor onze relaties. Ik ben ervan overtuigd dat het mojo van een projectmanager het verschil maakt en er sterk toe bijdraagt een project succesvol op te leveren.

Al meer dan twintig jaar ben ik projectmanager. Mijn passie ligt in het opleveren van iets nieuws, iets dat nog nooit eerder gemaakt is. Mijn doel is mensen beter samen te laten werken, waarbij er een kracht binnen het team ontstaat die het project voortstuwt tot een succes waar het hele team trots op kan zijn.

Wat geeft jou voldoening als ondernemer?

Een resultaat opleveren met een gouden randje waarbij we de opdrachtgever ook nog eens een level hoger brengen op de projectmanagementladder, is iets waar ik mijn voldoening uithaal. Ieder geslaagd project toont ons en onze opdrachtgevers de toegevoegde waarde die wij kunnen bieden. Daarnaast word ik blij van de mensen waarmee ik werk te kunnen coachen zodat ze zich op het gebied van projectmanagement verder ontwikkelen.

Wat is je motivatie om klassen te ondersteunen via StartUp4kids? 

Ik heb via Mascha, een van onze projectmanagers die penningmeester bij Startup4kids is geweest, al lang geleden kennisgemaakt met Startup4kids. Startup4kids bevat als stichting de core values waarin ik geloof: Het begeleiden van kinderen om zich beter te ontwikkelen en een kans te bieden op een betere toekomst.

“Startup4kids zet haar mojo op een geweldige manier in met enthousiast bestuur en betrokken vrijwilligers.”

Zelf heb ik een paar jaar geleden een school in Peru bezocht waar het aanvullende lesprogramma van StartUp4kids werd gegeven. Ik zag met eigen ogen wat een grote toegevoegde waarde het lesprogramma heeft voor kinderen in kansarme gebieden. Dit heeft mijn motivatie om hieraan mee te helpen alleen maar doen groeien.

Wat hoop je voor de toekomst?

Momenteel steunt iedere medewerker Startup4kids met een vrijwillige maandelijkse donatie die automatisch ingehouden wordt op het loon. Mojeo gooit hier de ‘verdubbelaar’ nog tegenaan om zoveel mogelijk klassen te kunnen ondersteunen. We hanteren het motto “als Mojeo groeit, groeien kinderen mee”. Voor de toekomst hoop ik dat we dit nog verder kunnen uitbreiden om StartUp4kids dat te kunnen laten doen waar ze goed in zijn: de wereld een stukje beter maken door te investeren in kinderen die de hulp goed kunnen gebruiken.”Team Mojeo

“Als Mojeo groeit, groeien kinderen mee”

Op dit moment steunt Mojeo al zes klassen dankzij dit hele team!

Dank jullie wel!

logo-mojeo