Ondernemersclub XtraClubvan100

Zoals je misschien wel weet, heeft StartUp4kids in de afgelopen jaren een enorme groei en professionalisering doorgemaakt. Hierdoor zijn we steeds beter in staat om onze voornaamste missie waar te maken:

“Kinderen overal ter wereld de mogelijkheid geven hun eigen dromen waar te maken door extra scholing op sociaal, financieel en persoonlijk vlak.”

Om te kunnen blijven groeien en in verbinding te blijven met wie ons ondersteunt, hebben we nu de XtraClubvan100 in het leven geroepen.
De naam zegt het al. Dit is een exclusief gezelschap van maximaal 100 duurzame donateurs en sponsoren van StartUp4kids. Onze sterren, die het mogelijk maken dat we als organisatie kunnen blijven groeien en die we om die reden zo nu en dan extra in het zonnetje zetten.

Graag willen wij jou uitnodigen om je aan te sluiten bij deze bijzondere club!

We vertellen je hieronder meer over de opzet van deze XtraClubvan100.

Star members

Zoals gezegd, zijn de donateurs en sponsoren in de XtraClubvan100 onze sterren!
Onze sterren helpen de missie van StartUp4kids werkelijkheid te worden! Wil jij een bronzen, zilveren en gouden ster zijn met jouw bedrijf? Bekijk ons sterrenpakket:

Bronzen ster:
Support van  1 – 4 klassen per jaar: (vanaf € 750)

Zilveren ster:
Support van 5 – 10 klassen per jaar (vanaf € 3.750)

Gouden ster:
Support van meer dan 10 klassen per jaar (vanaf € 7.500)

Een bijdrage van € 750 is bestemd voor één klas een jaar lang extra onderwijs voor de klas in het land naar jouw keuze!

Klas Peru Ondernemersclub

verduurzaming onderwijs Peru

Wat kun je verwachten als Star member?

Bronzen ster

– Als welkomstgeschenk ontvang je een prachtige iPad-hoes (made in Peru) met notitieblok voor het noteren van ideeën of om brieven te schrijven aan jouw klas(sen).

– Verbinding met een klas in een projectland van StartUp4kids die dankzij jou hun toekomstkansen op eigen kracht kunnen vergroten door een lesprogramma aan te bieden op sociaal, persoonlijk en financieel vlak.

– Een ingelijste foto van jouw klas(sen) om op kantoor op te hangen.

– Het jaarlijkse ‘Big Thank You Event’. Telkens anders van opzet, maar altijd de moeite waard! Je kunt bijvoorbeeld workshops volgen die gerelateerd zijn aan onze projectlanden, maar er kunnen ook sprekers zijn die vertellen over hun werk in de landen of films over wat StartUp4kids doet.

– Exclusieve korting van 5% op de themareizen van StartUp4kids.

– Eenmaal per jaar kans op een workshop in ons lesprogramma Klas4klas voor het bedrijf voor maximaal twintig deelnemers

– Aandacht op social media (o.a. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram).

– Toegang tot de speciale website voor XtraClubvan100-leden.

– Duidelijke vermelding op de website startup4kids.nl.

Zilveren ster

Extra’s voor zilveren sterren, bovenop het genoemde bronzen programma:

– Exclusieve korting van 7,5% op de themareizen.

– Eenmaal per half jaar kans op een workshop in ons lesprogramma Klas4klas voor het bedrijf voor maximaal twintig deelnemers

– Updates van jouw klassen.

– Vermelding in de nieuwsbrief.

– Vermelding op de website startup4kids.nl met link.

Grote gouden ster

Gouden sterren krijgen nóg meer extra’s:

– Exclusieve korting van 10% op de themareizen

– Eenmaal per kwartaal kans op een workshop in ons lesprogramma Klas4klas voor het bedrijf voor maximaal twintig deelnemers.

En alles wat je nog meer moet weten…

Wat doen we met jouw bijdrage?

Jouw bijdrage van bijvoorbeeld € 750 per klas is bestemd voor een jaar lang extra onderwijs voor de klas in het land naar jouw keuze. 5% van je bijdrage wordt gebruikt voor het faciliteren van de XtraClubvan100, zoals investering in marketing en communicatie over onze projecten en kunnen we deels inzetten om de vaste kosten van de organisatie te betalen (webhosting, bankkosten, vergaderingen, boekhoudpakket, etc.). Vergroten van zichtbaarheid van de stichting is zeer belangrijk om nog meer kinderen te kunnen bereiken!

Er is een speciale XtraClubvan100-ledenpagina!

Op de speciale XtraClubvan100-ledenpagina vind je alle informatie over jouw donateurschap, hoe je dit wijzigt, wat er voor activiteiten zijn en, heel belangrijk: hoe je anderen lid kunt maken van onze XtraClubvan100.
Als lid van de XtraClubvan100 ontvang je jouw eigen login voor deze website.

Je gift is aftrekbaar!

StartUp4kids Foundation is door de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat je als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting af kunt trekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Dat scheelt weer!

Aanvragen
Informatie XtraClubvan100

Jouw naam (verplicht)

Jouw Bedrijf (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

We zijn trots op deze nieuwe stap in de professionalisering van onze organisatie en hopen natuurlijk dat je enthousiast ambassadeur wilt worden van zowel StartUp4kids als van de XtraClubvan100.

We verwelkomen je graag als lid!

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur een berichtje naar katja@startup4kids.nl. of vraag eenvoudig informatie aan via het aanvraagformulier.

We helpen je graag verder!

Wil je weten welke sterren jou al voorgingen?

Ondernemersclub XtraClubvan100

Share the Story

Back to Top