Verjaardagscadeau voor mijn 40ste levensjaar; “A gift for Life”

waardevol verjaardagscadeau 40 jaar

30 april werd Yvonne 40 jaar en vierde dit met een kleine groep dierbare vrienden. Ze had maar één verjaardagswens en dat was om het voor 40 kinderen in Peru mogelijk te maken 1 jaar lang het lesprogramma van Aflatoun te kunnen volgen.

“Ik ben nu ruim 6 jaar betrokken bij onze stichting StartUp4kids en al mijn vrienden en familie weten hoe belangrijk dit voor mij is. Ze zijn dan ook niet verbaasd dat ik nu weer dit idee had bedacht, want wat is nu leuker om zelf ook een cadeau te doen als je jarig bent? Dit was mogelijk via het platform Split a Gift. Ik heb ontzettend mooie berichtjes mogen ontvangen te samen met een verjaardagscadeau’s (donatie) van lieve mensen om mij heen. Mijn 40-jarige feestje was ook nog eens heel gezellig! Ik voelde mij echt jarig en rijk met zoveel mooie mensen om mij heen. Naast de donaties konden de meeste het toch niet laten mij persoonlijk te verwennen, veel te gek hoor!

Om 40 kinderen een jaar lang het aanvullende sociale en financiële lesprogramma te laten volgen is € 1000,- nodig.

Met een kleine aanvulling vanuit mijn bedrijf is dit gelukt en is het bedrag overgemaakt aan de stichting voor het project Peru.[vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1498223653129-c68b68b9-52a0-7″ include=”2273,2724,1489″]StartUp4kids draagt bij aan de missie van GlobalGoals, is duurzaam onderwijs met een groot maatschappelijk effect en het project Peru heeft inmiddels zo’n ontwikkeling doorgemaakt dat in 2017 gestart kon worden met het trainen van lokale leraren. Hierdoor worden er dus veel meer leraren opgeleid en kunnen er nog meer kinderen worden bereikt. Daarom heb ik voor dit project gekozen om mijn verjaardagscadeau te schenken. En tja Peru…..daar heb ik altijd al een speciaal plekje voor gehad in mijn hart. Hoop ook zeker een keer de kinderen en het land te kunnen bezoeken!

Ontzettend bedankt allemaal,

Yvonne”

 

Wil je meer weten over het project Peru? Klik dan hier.
Ben je geïnspireerd en wil je ook jouw verjaardagscadeau schenken, bekijk hier het filmpje hoe het werkt.[vc_separator]