Avontuurlijke hardloper met groot hart, ga jij mee met onze sponsorreis?

Sponsorreis Great Ethiopian Run

Ga jij mee met onze sponsorreis?

Hoe vaak gebeurt het, dat je iets leuks, interessants, spannends en leerzaams voor jezelf kunt doen en in een moeite door ook iets betekent voor een ander? Meestal gaat dat niet samen toch? En dat terwijl op die manier dingen veel makkelijker van de grond komen en win-win gewoon voor iedereen leuker en beter is!
Bij StartUp4kids is de insteek eigenlijk altijd zo dat iedereen beter wordt van wat we doen. Allereerst de kinderen natuurlijk, want daar gaat het om. Maar wat het bijzonder maakt, is dat we mensen om ons heen ook echt kennis willen laten maken met de projecten en landen waar we werken. Bijvoorbeeld je de reis (en hardloopwedstrijd) van je leven mee te laten maken…
Lees je even mee?

Een sponsorreis hardlopen dus?
Ja! Geweldig toch? En dit is niet zomaar een hardloopreis, maar een die aan een hardloopwedstrijd op grote hoogte in Ethiopië gekoppeld is. Speciaal voor de recreatieve hardloper die wel toe is aan een extra uitdaging na het Hollandse vlakke land en die een reis naar een nieuwe, nog wat ongebruikelijke bestemming als avontuur ervaart. Daarnaast zet jij je met je hardloopreis direct in voor het doel van StartUp4kids in dit prachtige land: kinderen met een beperking in Ethiopië aanvullend sociaal en financieel onderwijs bieden, zodat zij zelf hun kansen in hun leven verbeteren. Hoe je dat doet? Door je te laten sponsoren voor je wedstrijd. Jij de (hardloop)reis van je leven, zij een beter leven!
Zeg nou zelf: dit doe je waarschijnlijk maar eens in je leven! En dan maar gelijk goed, vinden we bij StartUp4kids. Vandaar deze bijzondere hardloopvakantie voor de avontuurlijk ingestelde renners die graag iets voor een ander doen.

Al eerder, in 2015, 2016 en 2017 organiseerden we een sponsorreis rondom de Great Ethiopian Run: een hardloopwedstrijd van 10 kilometer op grote hoogte. Het was een groot succes in alle opzichten.
De deelnemers hebben niet alleen het trainen met een Ethiopische buddy, maar ook de hele reis als heel bijzonder ervaren. Want natuurlijk loop je niet alleen tijdens deze bijzondere themareis hardlopen, je ziet ook veel van dit prachtige land en je wordt rondgeleid langs en ingelicht over de projecten. Alles door de medewerkers ter plaatse. Een mooier inkijkje is bijna niet denkbaar! Waar wacht je nog op?

button nieuwsgierig naar het reisprogramma

Wie kan er meedoen aan deze bijzondere hardloopvakantie?
Eigenlijk iedereen, al is het wel belangrijk dat je wat loopervaring hebt, of bereid bent er nu al voor te trainen. Bij dat laatste krijg je overigens natuurlijk hulp, in de vorm van deskundige adviezen. In Ethiopië past de hardloopgids zich aan jouw niveau of doel aan.

Dus ben jij die avontuurlijke hardloper die:
– een extra uitdaging aan durft te gaan: 10km hardlopen op grote hoogte tijdens de Great Ethiopian Run?
– de nieuwe reisbestemming Ethiopië wil ervaren?
– zich wil inzetten voor een goed doel en direct wil zien waar jouw sponsorbedrag heengaat?

Kijk dan op de reisbeschrijving voor meer informatie en voorwaarden.[vc_media_grid element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1522476703792-9c1ff1f5-dc17-3″ include=”3456,3457″]