Energy Master geeft elk kwartaal een jaar extra onderwijs cadeau

Logo Energy Master

Anita Bus van Energy Master geeft elk kwartaal met haar bedrijf een jaar lang scholing op sociaal, financieel en persoonlijk vlak aan een kind in een van onze projectlanden.

Energy Master

 

“Kinderen zijn de toekomst en hoe sneller kinderen doen wat ze leuk vinden en goed in zijn, zal de mentaliteit van de kinderen veranderen naarmate ze ouder worden. Hiermee leveren zij weer een andere bijdrage aan de wereld en kan het verschil gemaakt worden, waar dan ook ter wereld. Alle beetjes helpen en het idee dat ik al 1 kind een andere schooltijd en hiermee andere toekomst kan geven, vind ik een waanzinnig fijne gedachte! Wie goed doet, wie goed ontmoet.. is mijn motto! Het maakt mij trots op te geven!” Anita Bus

 

Wij zijn Anita heel dankbaar dat zij op deze manier bijdraagt aan een betere toekomst voor heel veel kinderen op de wereld!

Als Virtual Assistant ontzorgt Anita op organisatorisch gebied alles voor de ondernemer. Zij helpt hierbij ondernemers die merken dat ze in hun bedrijf vastlopen, zichzelf voorbij rennen, weinig energie hebben of zich zelfs vervreemd voelen van zichzelf en hun originele plannen en doelen. Zij is ervan overtuigd dat dat anders kan door het aanbieden van het Energy Master platform. Wil je meer weten over wat zij doet? Breng dan een bezoek aan haar website.