Inschrijving hardloopreis XtraRun4Ethiopia Editie 2018 is van start

Sponsorreis Great Ethiopian Run

Heb jij dat ook? Dat je zo heerlijk kunt dromen van avonturen in verre landen? Van het leveren van een ongekende prestatie waarvan je het verhaal over 40 jaar nog aan je kleinkinderen vertelt? Of zou je supertrots zijn als je écht iets had betekend voor anderen?
Weet je dat je dat kunt combineren?

StartUp4kids organiseert al een aantal jaar achtereen de hardloopreis XtraRun4Ethiopia en zo óók dit jaar. Deelnemers aan deze reis zetten zich door sponsoring in voor StartUp4kids en in het bijzonder Aflatoun-onderwijs voor de Ethiopische kinderen met een beperking. Een prachtige kans om zowel StartUp4kids als jouw eigen prestatie onder de aandacht te brengen, terwijl je het avontuur van je leven aangaat.
Een kans voor jou, je collega’s of vrienden om mee te doen aan hét grootste hardloopevenement van Afrika, de ‘Great Ethiopian Run’ (GER) in Addis Ababa, waar bijna 45.000 mensen aan deelnemen! Slechts 10 km, maar wel op 2.500m hoogte!

De reis is toegankelijk voor iedereen die van hardlopen houdt (aan te passen aan ieders niveau), de Ethiopische cultuur wil leren kennen en extra bij wil dragen aan het project.

Meer informatie vind je op onze website en op dinsdag 29 mei a.s. organiseren we een informatieavond bij Restaurant BurgerZaken te Leiden waar geïnteresseerden van harte welkom zijn! Onze Ethiopische hardloopgids Degife is hierbij aanwezig, aangezien hij deelneemt aan de Marathon van Leiden waar hij vorig jaar 3e werd!

Aanmelden voor de informatieavond kan via https://www.startup4kids.nl/aanmeldformulier-informatieavond-hardloopreis/.  

En natuurlijk kun je terecht bij onze reiscoördinator Laura Hogervorst, via laura@startup4kids.nl of 06 – 11 322 069.