Ons Poppenhuis helpt de moeders van StartUp4Kids vooruit

Ons Poppenhuis

Wij zijn dankbaar en blij want de vrouwen van ‘Ons Poppenhuis’, Renata Beijen en Patrica Becker, gaan de vrouwen van StartUp4Kids in Botswana, Nepal en Ecuador steunen in het kader van hun project ‘Vrouwen helpen vrouwen vooruit’.

Ons Poppenhuis is de plek waar vrouwen in zichzelf investeren, elkaar ondersteunen en versterken. Patricia en Renata leren vrouwen out of the box te denken en ze inspireren hen om radicaal het roer om te gooien door zelfliefde te ervaren en te omarmen wie zij zijn. Daar waar vrouwen voor zichzelf zorgen, geven zij een andere vrouw aan de andere kant van de wereld dezelfde kans en helpen zij de wereld vooruit door vrouwen bewust te maken van hun eigen kracht en die in te zetten.

Dit komt onder andere tot stand door hun samenwerking met het StartUp4You-programma van StartUp4Kids. Een deel van de inkomsten van Ons Poppenhuis wordt geïnvesteerd in het vooruit helpen van de vrouwen in deze empowermentprogramma’s.

Op deze manier verbinden zij vrouwen over de hele wereld met elkaar om samen de volgende stap te zetten.

Dank jullie wel Patricia en Renata![vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1610441560214-01009600-fa08-6″ include=”6445,6446,6447″]

Wil je meer weten over Ons Poppenhuis? Stuur een mailtje aan Patricia en Renata via info@hetpoppenhuis.nl of neem een kijkje op hun website!