Geef op Moederdag een kind meer kansen!

moederdagcadeau

Binnenkort is het Moederdag; de dag om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Heb je al bedacht hoe je dat gaat doen? Ontbijtje op bed, een mooie bos bloemen, een lekker luchtje misschien? Of een dagje uit? Er is zoveel te bedenken! Mogen wij je er nog een toepasselijke optie bij geven? Een donatie voor een van de kinderen van StartUp4kids!

Moeders en kinderen zijn immers onverbrekelijk met elkaar verbonden en een moederhart begrijpt als geen ander wat wij bij StartUp4kids doen. Hoe moeders in alle delen van de wereld het allerbeste willen voor hun kinderen, maar dat zelf niet kunnen waarmaken. En daarom willen wij daarbij helpen.

StartUp4kids vindt dat ieder kind ter wereld recht heeft op een mooie onafhankelijke toekomst, waarin het zijn dromen kan waarmaken. Maar dat is niet overal zo vanzelfsprekend als hier. Daarom zorgen we samen met onze partners voor aanvullend sociaal en financieel onderwijs op die plekken waar dat nog niet automatisch het geval is. Door dat extra onderwijs te geven op sociaal en financieel terrein, groeien de kinderen in vele opzichten. Deze volwassenen van de toekomst bereiken een mate van financiële geletterdheid, waarmee zij hun landen tot ontwikkeling kunnen brengen en de wereld kunnen verbeteren.
Dat is ons cadeau aan kinderen in de landen waar we nu al actief zijn. Een duurzaam cadeau waar we ook zelf enorm gelukkig van worden! Ze zeggen altijd dat geven leuker is dan krijgen en dat is zeker in dit geval zó waar!

Een cadeau voor vele moeders

Hoe mooi is het als jij, als kind van jouw moeder, namens haar een ander kind en daarmee een diens moeder een cadeau geeft voor Moederdag. Een cadeau dat het leven van minstens één kind totaal verandert, het de kans geeft om groter te dromen dan het ooit gedurfd heeft. Ook een kleine bijdrage verandert levens en het toekomstperspectief van de hele wereld.
Het is toch geweldig te weten dat je zo één kind, of misschien zelfs meerdere, aanvullend sociaal en financieel onderwijs geeft, zodat zij zich kunnen voorbereiden op een onafhankelijke toekomst en hun dromen waar kunnen maken?

Met een paar klikken geef jij een moeder ver weg van hier nieuw uitzicht voor haar kinderen.  Omdat het eigenlijk altijd om de toekomst van álle kinderen moet draaien.
De kinderen (en wij) zijn je dankbaar voor je bijdrage!

Ga snel naar de website om te zien hoe jij jouw cadeau kunt geven.

Dit bericht is gepost in Acties. Bookmark de link.