Meet the team: Kim Bronwasser

Kim Bronwasser

Kinderen! Ze zijn zo puur, spontaan en onvoorwaardelijk! Onlangs heb ik de beslissing genomen om mezelf volledig in te gaan zetten voor kinderen. Ik heb mijn diploma Kindervoedingscoach behaald om ouders en kinderen te helpen op een plezierige manier gezondere keuzes te maken op voedingsgebied. Dit kan een positief effect leveren op vele gebieden in het nu, en voor de toekomst! 

Ik ben opgegroeid in een traditioneel gezin waarin ik alle mogelijkheden geboden kreeg die ik mij maar kon wensen, die mij geholpen hebben te worden wie ik nu ben. Welke scholing ik ook wilde volgen, mijn ouders ondersteunden mij zowel op persoonlijk als op financieel vlak in mijn keuzes zodat ik mijn talenten kon ontplooien. Door de jaren heen werd het mij duidelijk dat deze mogelijkheden niet vanzelfsprekend zijn….

Het is voor kinderen zo waardevol om al jong te leren ondernemen. Er zijn landen waar ouders hun kinderen willen ondersteunen zoals mijn ouders dat bij mij hebben gedaan, en zoals ik dat met onze zoon voor ogen heb, maar door beperkte middelen dit simpelweg niet kunnen bieden. Al die jonge ondernemertjes in de dop, die een verschil kunnen gaan maken in deze wereld, maar beperkt worden door het missen van de juiste middelen, die kinderen wil ik gaan helpen. Mijn wens is om zoveel mogelijk kinderen te helpen kansen te bieden om te onderzoeken wat zij leuk vinden om te doen en wat zij ervoor kunnen doen om dat te bereiken. En die wens, die komt volledig overeen met de wens van Startup4kids! Ik heb er waanzinnig veel zin in om samen met het team van Startup4kids aan te slag te gaan zoveel mogelijk kinderen te helpen ontplooien naar wat zij willen doen! Ik heb me aangesloten als coördinator van de ondernemersclub van de stichting, de XtraClubvan100.
Kim Bronwasser