Ga jij de uitdaging aan: XtraRun4Ethiopia 2016

Sponsorreis Great Ethiopian Run

Intussen zijn we met de voorbereidingen gestart voor de tweede XtraRun4Ethiopia 2016. Naast dat je uitgedaagd wordt door op grote hoogte een afstand van 10km af te leggen, is er ook een ander item: het goede doel. Tijdens deze reis maak je kennis met de kinderen met een beperking, die via StartUp4Kids Foundation extra sociaal en financieel onderwijs krijgen.

Highlights

> Durf je te gaan tot een uiterste inspanning: 10 km hardlopen op een hoogte van 2500 meter samen met 37.000 deelnemers tijdens de Great Ethiopian Run op 20 november 2016?

> Kijk mee op scholen, zodat je met eigen ogen kunt zien waar je sponsorgeld naartoe gaat en wat dit voor de kids betekent en als je wilt, geef je zelf les!

> Krijg diverse trainingen van je eigen Ethiopische hardloopbuddy voor de sportieve puntjes op de ‘i’!

> Ervaar de cultuur en natuur en ontdek Ethiopië samen met ons tijdens de tiendaagse hardloopreis!

Organisatie

Deze tiendaagse reis organiseren we voor de tweede keer samen met de reisorganisatie TEX, The Ethiopia Xperience van 12 tot en met 21 november 2016.

Waarom is jouw extra inspanning zo belangrijk?

Katja Visser, oprichtster van StartUp4kids, vertelt waarom het in Ethiopië zo belangrijk is dat kinderen extra onderwijs krijgen: “Kinderen met een beperking in Ethiopië behoren tot de kwetsbaarste en kansarmste groepen in de samenleving. Hierdoor is hun zelfvertrouwen zeer laag en hebben zij vaak een onderwijsachterstand. Door ze sociaal en financieel onderwijs te bieden, groeien ze en vergroten ze hun toekomstkansen.”

Extra inspanning, extra kansen 4 kids in Ethiopië! Ga je met ons mee op reis en durf jij deze sportieve uitdaging aan?

Het reisprogramma maken wij binnenkort bekend!

Mail alvast naar runethiopia@startup4kids.nl voor meer informatie.

Dit bericht is gepost in Acties. Bookmark de link.