Kerstactie van restaurants in Utrecht en Heerlen voor extra onderwijs

kerst is gezellig

Restaurant LE:EN & Badhu uit Utrecht én ook Beer Kompanie uit Heerlen doen dit jaar mee met de kerstactie voor horecagelegenheden.

goededoelen actie horeca

Een bijzonder kerstcadeau voor de kinderen van StartUp4kids door deze superleuke kerstactie!

Het werkt heel eenvoudig, want tijdens deze decembermaand kunnen de gasten van restaurant LE:EN, Badhu en Beer Kompanie er zelf voor kiezen om € 1,- te doneren voor hun flesje water tijdens hun diner.

Zo maken de gasten van deze restaurants kennis met de projecten van StartUp4kids. Via een vrolijk kaartje aan de waterfles wordt er uitgelegd wat de missie is van StartUp4kids en dat we deze missie willen volbrengen door aanvullende scholing aan te bieden aan sociaal achtergestelde kinderen.

Ook tijdens de kerstdagen zullen deze restaurants dus meedoen aan deze fris en fruitige wateractie voor het goede doel. Heerlijk genieten van een kerstmenu en daarbij ook nog iets goeds doen voor de toekomst van een kind, want door het aanvullende lesprogramma krijgen de kinderen van StartUp4kids een kans om hun dromen na te streven!

kerst is gezellig

Wat ga jij doen met de kerst? Heerlijk thuis genieten met vrienden en familie of wellicht uiteten? Tweede kerstdag is ook een mooi moment om er even lekker uit te gaan! Woon je in omstreken van Utrecht en Heerlen? Wie weet kun je dan ook heerlijk eten en genieten bij LE:EN, Badhu of BEER Kompanie. Wij wensen jullie in ieder geval:

Een heerlijke kerst met magische momenten voor jou en de mensen die je lief zijn!