Epicor Components is het eerste bedrijf dat zich verbindt met een van onze klassen

epicor vlaardingen

Bij StartUp4kids Foundation hebben we een nieuwe vorm van sponsoring: bedrijven die zich voor een heel schooljaar verbinden aan een klas in een van onze projectlanden. Met een donatie van € 750,= steunen zij deze klas een jaar lang en volgen zij de ontwikkelingen van de kinderen. Met regelmaat worden updates gestuurd, om te laten zien hoe o.a. hun ondernemersvaardigheden ontwikkeld zijn.

Epicor Components b.v. is het eerste bedrijf dat zich op deze manier inzet voor kinderen in Ethiopië, waarvoor hartelijk dank! Zij hebben als bedrijfsdoel besparingen te realiseren voor hun relaties met betrekking tot inkoop van halfgeleiders/semiconductors voor de industriële elektronica. Met deze sponsoring is er een nieuw doel bijgekomen: kinderen met een beperking in Ethiopië voor te bereiden op een onafhankelijke toekomst. Harald Brökling: “Ik steun graag mensen die met passie hun doelen bereiken en StartUp4Kids Foundation is zeker zo’n organisatie!”

StartUp4kids Foundation biedt kinderen met een beperking een onderwijsprogramma op sociaal, persoonlijk en financieel vlak. Door het opzetten van een minionderneming ontdekken en ontwikkelen de kinderen hun talenten, leren ze samenwerken, plannen en budgetteren en omgaan met geld en bereiden zij zich voor op hun toekomst.

Entrepreneurship is not only about pioneering change, but also about change that leads to wealth creation. This concept and principle should be introduced to children early in life so that they can infuse the idea of entrepreneur skills (Uit het lesmateriaal van de kinderen: Aflatoun Africa Book 1, P 97).