Geef jij een duurzaam sinterklaascadeau?

Duurzaam sinterklaascadeau

Een sinterklaascadeau geven aan een kind aan de andere kant van de wereld, hoe mooi is dat?

Het is alweer bijna 5 december. Scholen en straten zijn versierd met Sint- & Pietfiguurtjes, er hangen pakjes voor de ramen en kinderen overal in het land vinden regelmatig iets lekkers of een leuk cadeautje in hun schoen. Al die stralende, wat gespannen gezichtjes… En wie herinnert zich niet zijn eigen kindertijd? Die heerlijke leuk-spannende weken, waar luisterpieten zomaar overal kunnen opduiken. En als hoogtepunt het Sinterklaasfeest met een grote zak cadeautjes. Wat een heerlijkheid!
Het is bij uitstek een periode waarin alles om kinderen draait. En eigenlijk is dat hier in Europa altijd wel zo. Kinderen vormen immers de toekomst, ze worden opgevoed en onderwezen tot de volwassenen van later. Goed onderwijs speelt daarin een cruciale rol: zonder onderwijs geen goede toekomst. En dat is hier gelukkig enorm goed geregeld.

StartUp4kids vindt dat ieder kind ter wereld recht heeft op een mooie onafhankelijke toekomst, waarin het zijn dromen kan waarmaken. Maar dat is niet overal zo vanzelfsprekend als hier. Daarom zorgen we samen met onze partners voor aanvullend sociaal en financieel onderwijs op die plekken waar dat nog niet automatisch het geval is.Door dat extra onderwijs te geven op sociaal en financieel terrein, groeien de kinderen in vele opzichten. Deze volwassenen van de toekomst bereiken een mate van financiële geletterdheid, waarmee zij hun landen tot ontwikkeling kunnen brengen en de wereld kunnen verbeteren. Dat is ons cadeau aan kinderen in de landen waar we nu al actief zijn. Een duurzaam cadeau waar we ook zelf enorm gelukkig van worden! Ze zeggen altijd dat geven leuker is dan krijgen en dat is zeker in dit geval zó waar!

Hoe geweldig zou het zijn om in de zak van Sinterklaas dit jaar een extra cadeau te doen, voor een ander kind dan dat van jou? Het cadeau dat het leven van minstens één kind totaal verandert, het de kans geeft om groter te dromen dan het ooit gedurfd heeft. Ook een kleine bijdrage verandert levens en het toekomstperspectief van de hele wereld.

Hoe mooi is het om 2017 af te sluiten in de wetenschap dat je één kind, of misschien zelfs meerdere, aanvullend onderwijs geeft, zodat zij zich kunnen voorbereiden op een onafhankelijke toekomst en hun dromen waar kunnen maken?

Met een paar klikken vul je virtuele schoentjes met een droomcadeau, of dat nu voor Sinterklaas of Kerst is. Of misschien gewoon omdat je vindt dat het altijd om de toekomst van álle kinderen moet draaien. Hoe dan ook zijn de kinderen (en wij) je dankbaar voor je bijdrage!

Klik op de schoen en geef een kind een toekomst cadeau!
[vc_single_image image=”4407″ onclick=”custom_link” link=”https://www.pifworld.com/nl/nonprofits/pB0oGpC54hI/startup4kids-foundation/donate”]