Bijzonder kerstpakket, nooit uitverkocht en met een geweldige impact!

duurzaam kerstpakket bedrijven

In deze tijd van het jaar ben jij als ondernemer vast op zoek naar een origineel en bijzonder kerstpakket voor je medewerkers of relaties. Hiermee wil je jouw waardering uiten en ze alle goeds wensen voor het nieuwe jaar.

Herkenbaar? Dan ga je op zoek en al snel kom je vele mogelijkheden online tegen en een enorm aanbod van kerstpakketten voor bedrijven. Er zijn zoveel verschillende soorten kerstgeschenken te verkrijgen: fairtrade kerstpakketten, duurzame kerstpakketten, Italiaanse kerstpakketten, noem maar op. Maar als ondernemer wil je toch écht een bijzonder kerstpakket geven dat bijblijft bij de mensen en wat niet zomaar verdwijnt in een keukenkastje om volgend jaar bij het opruimen te denken oeps……dat is niet meer houdbaar.

Nu heeft StartUp4kids als non-profit organisatie een ontzettend leuke kerstactie bedacht! Vorig jaar hebben we zoveel positieve reacties gekregen van bedrijven dat de stichting ook dit jaar graag weer een bijzonder kerstpakket wil aanbieden. Een kerstgeschenk dat niet expireert en duurzaam is!

Het bijzondere kerstpakket: XtraChristmasGift

Dit kerstpakket heeft ongekende impact, omdat dit een geschenk is dat bijdraagt aan het verwezenlijken van de dromen van kwetsbare kinderen en jongeren in Ethiopië, Nepal, Guatemala en Peru door duurzaam sociaal en financieel onderwijs gedurende één jaar gebaseerd op ervarend en ondernemend leren.

De kinderen hebben dromen als: “Ik wil naar school kunnen”, “Ik wil dokter worden”, “Ik wil graag nieuwe schoenen” of “Ik wil graag met mijn klas sparen voor een uitje”. Ze komen allemaal met mooie wensen, die ze door het opstarten van een eigen mini-onderneming zelf in vervulling gaan brengen. Dit leren ze tijdens het aanvullende lesprogramma dat StartUp4kids ze aanbiedt.

Schroom dus niet langer en geef jouw relatie dit kerstcadeau!

Kies je voor een Klas als XtraChristmasGift? Mail dan naar katja@startup4kids.nl en en we zorgen dat je een digitale kaart ontvangt, die je vanuit jouw bedrijf kunt sturen aan je medewerkers en/of relaties met foto van de kinderen en uitleg over dit duurzame kerstgeschenk en wat er met de gift daadwerkelijk gebeurt.

XtraChristmasGift

[vc_column width=”1/2″]Duurzaam kerstpakket ondernemers XtraChristmasGift2 1[vc_column width=”1/2″]Duurzame kerstpakketten bedrijven[vc_column width=”1/2″]keuze kerstdonatie[vc_column width=”1/2″]Duurzaam kerstpakket bedrijven

** May the melody and spirit of the holidays fill your home with love and joy! **
The children and StartUp4kids wish you all the best and a happy New Year too!

[vc_separator]