DSS Voetballende Vaders MC voor onderwijs in Nepal

Voetballende vaders 1

Voetballende vaders helpen kansarme kinderen in Nepal met extra scholing

De voetballende vaders zamelen geld in om zoveel mogelijk kansarme kinderen in Nepal aanvullend onderwijs te geven. Zijn doen dit via Startup4kids omdat wij kansarme kinderen extra scholing geven op het gebied van sociale-, persoonlijke-, en financiele vaardigheden. In Nepal wordt deze scholing gegeven in de huizen van de lokale partners: Umbrella Foundation en Himalayan Childern’s Charity en binnenkort ook aan de talent school van Volunteer Society Nepal. In dit prachtige land zucht ca 35% van de kinderen onder kinderarbeid. Alle kinderen hebben recht op ons aanvullende onderwijs om deze cirkel te kunnen doorbreken.

Startup4kids probeert samen met haar lokale partners dit te realiseren met het speciale onderwijs programma van Aflatoun. In 2019 zullen ca 87 kwetsbare kinderen dit onderwijsprogramma volgen in drie centra met vier trainers.

De voetballende vaders vragen om hulp om dit aantal te vergroten. Binnenkort rijden de voetballende vaders op de motor door Nepal om alles met eigen ogen te gaan aanschouwen.
Route
Om een kind aanvullend te scholen is slechts € 25,00 per jaar per kind nodig. Dit bedrag is inclusief de kosten voor het lesmateriaal, training van het personeel, salaris van de leraren, etc.. Heb je nog specifieke vragen mail dan gerust via info@startup4kids.nl.

Wil je de vaders en daarmee de kinderen in Nepal helpen? Doneer dan via hun actiepagina!