Dam tot damloop 2016 – XtraRun4kids

Damloop team goed doel StartUp4kids

Rennen voor Extra Scholing, Extra kansen
Laat je hardloopschoenen over het asfalt “dansen”


Dam tot damloop hardlopen

Hoe werkt het allemaal….

Op zondag 18 september 2016 kun je de 10EM (16,1 km) lopen in het goededoelenteam van StartUp4kids. We hebben minimaal 20 startbewijzen ter beschikking.

Wij bieden jou

*Een startbewijs Dam tot Damloop 2016 (ontvang je voorafgaand aan de run op de dag zelf).

*Superleuk hardloopshirt van StartUp4kids (ontvang je ook op de dag zelf).

*Tijden worden automatisch bijgehouden door de chip in het startnummer.

*Trainingsmoment en Meet & Greet in de periode voor de Damloop, zodat de lopers elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen!

*Inhaal bij de finish of een andere gekozen locatie door enthousiaste vrijwilligers van StartUp4kids.

*Indien gewenst begeleiding en tips voor het werven van je sponsorgeld.

*Borrel en feestelijke samenkomst van alle hardlopers in november/december 2016 ter afsluiting van de hardloopevenementen voor StartUp4kids om te delen wat we samen hebben bereikt!

Damloop
Damloop team 2015, loop jij dit jaar ook mee?

Wij vragen jou

Minimaal € 250,- aan sponsorgeld binnen te halen.

Met jouw bijdrage kunnen minmaal tien kinderen een jaar lang ons duurzame onderwijsprogramma volgen in Nepal, Oeganda, Ethiopië, Peru of Guatemala.

We hebben de ervaring dat hardlopers zich makkelijk voor dit doel kunnen laten sponsoren.

En verder…

Je enthousiasme delen in onze WhatsApp-successengroep met de andere deelnemers, de 10EM lopen op jouw tempo, de uitdaging aangaan voor jouzelf en voor het goede doel en vooral genieten van jouw overwinning!

Je bevestigt je deelname door het inschrijfgeld te betalen via onze webshop en door dit inschrijfformulier in te vullen.

Meld je aan voor 15 mei en betaal € 35,- voor je startbewijs, hierna zullen de kosten voor een startbewijs
€ 50,- zijn.

Onverhoopte kleine lettertjes…..

Indien je je hebt aangemeld bij StartUp4kids en om een of andere reden toch niet kunt deelnemen, dan kunnen we het aankoopbedrag voor het startbewijs helaas niet meer retourneren, dit i.v.m. de gemaakte kosten voor het startbewijs en voorbereidingswerkzaamheden voor de loop. Uiteraard mag je je startbewijs wel overdragen aan een vervanger. Geef dit dan tijdig door, zodat we de namen op tijd kunnen doorgeven aan de organisatie van de Damloop. We denken graag met je mee.

Nog niet al je sponsorgeld binnen voor de damloop? No worries…..
Het totale sponsorgeld van minimaal € 250,- kan later volgen, uiterlijk voor 15 oktober 2016. Soms willen jouw supporters eerst zien dat jouw uitdaging ook daadwerkelijk is gelukt!

Aanmelding via onze webshop gelukt en inschrijfformulier verzonden? Meld je dan ook aan op onze crowdfundingpagina XtraRun4kids 2016 en maak een account aan (klik rechtsonder op ster “Fondsenwerven”). Met deze persoonlijke actiepagina kun je jouw netwerk benaderen en attent maken op jouw extra uitdaging.

Inspiratie voor jouw sponsoring

Sue heeft vorig jaar ook meegelopen en is een leuk voorbeeld van hoe je jouw actiepagina kunt inzetten op PifWorld! Je kunt hier bloggen en leuke foto’s en filmpjes plaatsen. Gebruik de url van jouw pagina in je communicatie (email, WhatsApp, Twitter, Facebook, LinkedIn etc.) zodat iedereen je kan volgen en sponsoren. Het is een ontzettend leuk en actief platform. Ook wij zullen ons netwerk regelmatig op de hoogte brengen van de actiepagina’s en welke hardlopers StartUp4kids steunen.

Ga jij de extra uitdaging aan en loop jij de Damloop 2016 mee?

Sportieve groet,

Yvonne & Sue