Week van het geld 2017

Week van het geld 2017 Aflatoundag

Het is vandaag de 4e dag van de Global Money Week en wat is er een hoop gaande op de wereld omtrent feestelijke week! Er zijn ruim 135 landen die mee doen met dit leerzame evenement!  In Nederland heet dit de “Week van het geld” en omdat we ook in Nederland een project hebben, Klas4klas, doet ook StartUp4Kids hier aan mee!

Al vroeg in de ochtend stappen vandaag onze kindercorrespondenten Roos en Lizzie samen met voorzitter Katja Visser en hun hele klas in een bus op weg naar Amsterdam! Hier vindt namelijk de Internationale Aflatoun-dag plaats.

De brugklas van het Lentiz Reviuslyceum ontmoet hier vandaag koningin Máxima bij de Nederlandse Bank tijdens een event in het kader van de Week van het Geld, georganiseerd door Child & Youth Finance International, Wijzer in Geldzaken en Aflatoun International. De brugklas is uitgenodigd omdat in deze klas onze twee kindercorrespondenten van Aflatoun-partner, StartUp4Kids zitten. Zoals de meesten van jullie weten zijn dit Lizzie en Roos.

Lees in dit artikel wat voor leuks zij nog meer gaan doen, samen met Floortje Dessing!

Lizzie en Roos werden ook geïnterviewd, hieronder kun je hun interview beluisteren. Supertrots zijn we!

Volg ons op Social Media vandaag, we zullen zoveel mogelijk aan jullie laten zien over de Internationale Aflatoun-dag en de ervaringen van Lizzie & Roos!

Facebook – Instagram – LinkedIn – Twitter

Posted on maart 30, 2017 in Global Money Week, Nieuws compleet, Nieuws over Klas4klas

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top