Fotografiestudenten stellen hun project ‘Young Eyes’ aan jullie voor

Young eyes social media

Wij zijn Lisa van den Berg, Anna den Broeder, Djala Baar en Kelly Rietbergen en samen werken wij aan project ‘Young Eyes’. Met dit project gaan wij door middel van een boek in beeld brengen hoe een kind naar haar/zijn eigen cultuur kijkt in vergelijking met een ander cultuur.

Voor dit project gaan wij samenwerken met acht dove kinderen in Ethiopië en in Nederland, waarbij de kinderen de leuke uitdaging krijgen om hun omgeving te fotograferen met hun eigen leencamera. Wij leren hierbij de kinderen gebruik te maken van dit medium, waarna we een gaaf boek gaan samenstellen van de gemaakte beelden. In het boek zullen de foto’s van de kinderen met elkaar worden vergeleken op cultuur en de kijk op het leven door de jonge ogen, Young Eyes.

Om dit project te laten slagen, hebben wij jullie hulp nodig. Wij hebben een crowdfundingsactie opgezet want we zijn op zoek naar sponsoren die ons willen helpen om dit project te verwezenlijken.

Wil je ons helpen om dit mooie project te verwezenlijken!?
Ga dan naar onze crowdfundingspagina bij PifWorld en DONEER!

Donatie-informatie

Je kunt zowel particulier als zakelijke donaties maken. Er is geen minimaal bedrag van doneren, alle beetjes helpen.

Vanaf onderstaande bedragen krijg je een tegenprestatie van het project.

Particulier

  • Bij een donatie vanaf €25,- krijg je een zelf gekozen print toegestuurd aan het einde van het project
  • Bij een donatie vanaf €45,- krijg je een fotoboek toegestuurd aan het einde van het project
Zakelijk
  • Bij een donatie vanaf €100,- krijgt je bedrijf: het boek
  • Bij een donatie vanaf €150,- krijgt je bedrijf: het boek + vermelding op de sociale media kanalen
  • Bij een donatie vanaf €200,- krijgt je bedrijf: het boek + vermelding op de sociale media kanalen + je bedrijf komt op de sponsorlijst in het boek te staan.

Wil je meer weten over het project, of op de hoogte blijven van alle vorderingen. Ga dan naar Facebook of Instagram en volg ‘project Young Eyes’!