Nieuwe gezichten bij StartUp4kids

Team StartUp4kids

Met de klok mee: Sigurd, Onno, Jelle, Mascha en Jeroen.

Misschien is het je al opgevallen, het team van StartUp4kids groeit! We zijn super blij met onze nieuwe teamleden, nog meer helpende handen om onze doelen na te kunnen streven. Van harte welkom Sigurd, Onno, Jelle, Mascha en Jeroen! Wij stellen ze graag nader aan je voor.Sigurd Hoenkamp-de Vries (IT-specialist)

Mijn naam is Sigurd Hoenkamp-de Vries. Ik woon in Utrecht met Robin en onze kinderen Elijah (6) en Emma-Lisa (4) en werk als IT-specialist (Linux). Ik werk graag voor StartUp4kids, omdat zij bouwen aan een gedegen start voor kinderen, zodat de nieuwe generatie actief deel kan nemen aan de maatschappij. Met 25 jaar kennis en ervaring in IT, bouw ik bij StartUpkids een stukje mee, vanuit de techniek.Onno Jansen (vice-voorzitter)

Mijn naam is Onno Jansen, getrouwd en vader van twee bijna volwassen dochters! Ik ben eigenaar van een vastgoedbeheerkantoor in Barendrecht en Amsterdam waarbij wij voor eigenaren zorgdragen voor het onderhoud van woningen en bedrijfsruimtes. Alhoewel mijn dagen goed gevuld zijn, heb ik toch het besluit genomen om mij in te zetten voor StartUp4kids. Waarom StartUp4kids? Ik heb de ontwikkeling van StartUp4kids eigenlijk vanaf het begin gevolgd en altijd met bewondering gekeken naar wat een dergelijke organisatie, hoe pril en onwetend het in het begin ook was, op basis van een positieve drive en gedrevenheid in korte tijd weet te bereiken voor al die kinderen. Als ouder weet ik maar al te goed wat het belang is van een veilig thuis waar kennis en creativiteit gestimuleerd worden en waar je aangemoedigd wordt om het maximale uit jezelf te halen. Hoe mooi zou het zijn als dit ook zou kunnen voor die kinderen die op een minder gunstige plek geboren zijn en waar een veilig thuis of voedsel op tafel geen vanzelfsprekendheid is. Ik ben nu in de gelukkige omstandigheid dat ik mij actief kan in zetten en dat mag ik gelukkig ook doen.

Mijn kracht ligt vooral op het gebied van organiseren en managen. Ik zal dan ook de voorzitter en oprichtster Katja gaan ondersteunen op het gebied van beleidszaken en het vertalen van haar visie naar een concreet en werkbaar plan waarmee wij de juiste partijen en vrijwilligers kunnen benaderen om zoveel mogelijk kinderen te bereiken. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat StartUp4kids mij deze kans geeft en benvanaf juni 2020 met positieve energie een bijdrage gaan leveren. Stay positive and encourage!!Jelle Tamam (monitoring & evaluation)

Even voorstellen…Ik ben Jelle Taman, 49 jaar, en woon in Tiel. Samen met mijn vrouw hebben we twee heerlijke pubers van 13 en 16 jaar. Sinds februari 2020 werk ik als senior project manager bij Mojeo waardoor ik ook in contact ben gekomen met Startup4kids. Hiervoor heb ik 25 jaar bij Sogeti gewerkt. Ik werk dus eigenlijk altijd al in IT-projecten waarbij de laatste 10-15 jaar als projectmanager. Bij Mojeo verbreed ik mijn gebieden door ook trainingen te geven, PMO-afdelingen op te zetten en door coaching. Lekker veelzijdig dus.

Naast mijn werk sport, kook en reis ik graag. Qua sport had ik de uitdaging aangekomen om afgelopen april een marathon te gaan lopen. Ik lag goed op schema, totdat… 11 april 2021 nieuwe poging. Het reizen doe ik al heel lang, vroeger gingen we met z’n tweeën met de rugzak op pad. Azië was favoriet. Dit reizen heeft ook meer gebracht dan alleen mooie herinneringen en foto’s: het besef dat wij het best goed hebben en dat we er best wat moeite voor mogen doen om anderen ook te helpen. Het verhaal heeft natuurlijk veel meer details (vraag er gerust naar) maar uiteindelijk hebben we onze dochter (13) uit Kenia geadopteerd en daar ook een half jaar gewoond. Jullie zullen de link met StartUp4kids dan ook wel zien. En ik probeer me daar waar het lukt me in te zetten voor anderen (stichting Opkikker en Kika). Maar nu dus Startup4kids waar ik heel veel zin in heb. Tot op heden heb ik nog wat minder kunnen doen door de drukte van de nieuwe baan maar na mijn vakantie (zit nu in de zon in Slovenië) ga ik er vol voor en mij bezig houden met het monitoren en evalueren van de projecten.Mascha van Sambeek (algemeen projectcoördinator)

Mijn naam is Mascha van Sambeek en ben in het dagelijks leven projectmanager. Eigenlijk ben ik al vanaf het begin (al is het met tussenpozen) in verschillende rollen betrokken bij StartUp4kids. Op dit moment ben ik algemeen projectcoördinator. In deze rol ondersteun ik de projectleiders van de verschillende projecten. Ik vind het belangrijk dat iedereen een kans krijgt en dat begint bij kinderen. StartUp4kids geeft ze net dat extra beetje bagage mee waarmee ze hun eigen kansen kunnen creëren.Jeroen Hugens (communicatiebeleid)

Ik ben Jeroen Hugens, 24 jaar en woonachtig in het uiterste zuiden van Nederland; in Maastricht (Mestreech). In mijn vrije tijd duik ik het liefst met mijn vriendin en vrienden een café in of trap ik een balletje op het voetbalveld. Op dit moment ben ik werkzaam bij het projectmanagementbureau MOJEO als mojo-marketeer en geef ik met mijn eigen bedrijf Facemakers opdrachtgevers een (online) gezicht met behulp van websites en marketingoplossingen.

Mijn passie en drive ligt bij marketing; het bedenken, creëren en neerzetten van een merk vanuit een echt en puur verhaal. Vanuit StartUp4kids is dit verhaal natuurlijk op zijn puurst. Ik geloof dat alle kinderen, waar je ook geboren bent, recht hebben op een kans om zijn/haar leven op een gezonde manier op te bouwen. Bij StartUp4kids wil ik dit verhaal zo goed mogelijk naar buiten brengen. Vandaar dat ik sinds een tijdje vol energie en passie actief bezig ben met allerlei marketingactiviteiten voor de stichting.

Ieder kind op de wereld moet de kans krijgen om zichzelf te ontplooien!

Wil jij je ook bij ons vrijwilligersteam aansluiten? Stuur een mailtje naar katja@startup4kids.nl en informeer naar de mogelijkheden!