Kindercorrespondenten Lizzie en Roos komen versterken

kindercorrespondenten Lizzie en Roos

Lizzie heeft vorig schooljaar ons Klas4klas-project gevolgd. Eind juni is ze een van de sprekers tijdens de officiële lancering van het Aflatoun-lesprogramma in Nederland. Er wordt haar gevraagd naar haar toekomstdroom: “Later wil ik heel veel reizen, heel veel van de wereld zien, misschien wel wonen in Amerika en iets goeds doen voor kinderen in de wereld.” Dit raakte mij omdat ik mezelf hoorde praten alleen kwam ik er pas op zesendertigjarige leeftijd achter dat ik iets goeds wilde doen voor kinderen. “Door het Klas4klas-project ben ik veel meer over mijn toekomst na gaan denken”, aldus Lizzie.

Hoe mooi zou het zijn als we Lizzie bij onze stichting zouden kunnen betrekken zodat zij alvast stapjes richting haar toekomstdroom kan gaan zetten, vraag ik me af. Ik benader Lizzie en vraag of ze ons wil helpen als kindercorrespondent en of ze ons wil helpen bij andere klussen als die er zijn. Natuurlijk mag dit niet ten koste gaan van haar school. Ze is meteen enthousiast en zelfs zo enthousiast dat ze haar vriendin Roos ook vraagt.

Wij zijn enorm blij dat wij deze meiden een nieuwe leerzame ervaring kunnen bieden, dat zij…de jeugd…ons komen versterken en dat we vast ook veel van hen gaan leren!

Welkom stoere meiden, Lizzie en Roos!

Katja Visser

kindercorrespondenten Lizzie en Roos