Kinderen kunnen hardlopen voor een special need kind in Ethiopië

kinderfeest hardlopen

Wij organiseren op zondag 18 september 2016 de XtraRun4kids Damloop MINI. Dit is een sportieve kinderactiviteit, die in het centrum van Zaandam plaatsvindt voor de finish van de grote Dam tot Damloop.
Ruim 3.000 kinderen doen mee aan deze damloop mini. 

 

Damloopmini

Run with FUN!

 

De kinderen kunnen de volgende afstanden hardlopen: 0,6 en 2,2 km.
Het lopen van een afstand is gekoppeld aan de leeftijd. Kinderen van 4 t/m 13 jaar kunnen meedoen aan de XtraRun4kids mini. Welke afstand jij mag lopen staat weergegeven in de tabel op de website van de Dam tot damloop.

 

Wij zouden het fantastisch vinden om dit jaar met een team van 100 kids mee te rennen voor de dove kinderen en kinderen met een beperking in Ethiopië!

 

Dus hou jij van hardlopen en jouw vriendjes en vriendinnetjes ook? Loop dan mee met dit vrolijke kinderevenement; XtraRun4kids Damloop MINI

Lees in ons uitgebreide artikel alles over de voorwaarden en de details over de dam tot damloop MINI en ook het bijbehorende kinderfeest! Want een feestje hoort erbij deze dag dat jij hardloopt voor ons goede doel: sociaal en financieel onderwijs voor special need kids in Ethiopie.

kinderen lopen hard voor goed doelWellicht raken jouw vriendjes en vriendinnetjes, neefjes of nichtjes ook wel enthousiast of wil je samen lopen met een groep? Dat kan! Als je met jouw groep (bijv. jouw klas of groep kinderen van je sportclub) dan kunnen jullie zelf ervoor zorgen dat 1 klas kinderen met een beperking in Ethiopie de aanvullende scholing krijgen die zij verdienen! Mail dan even naar Yvonne & Sue (rundamloop-mini@startup4kids.nl).

Vergeet vooral dit sportieve evenement niet te delen, want des te meer kids des te meer lol!

 

Tip!: flyers van de XtraRun4kids Damloop MINI zijn aan te vragen bij Yvonne & Sue (rundamloop-mini@startup4kids of info@startup4kids.nl)

 

Dit hardloopevenement voor kinderen is gratis en wordt mogelijk gemaakt door Mood Massage Opleidingen en Eva Keukens.

Mood Massage Opleidingen

 

 

Eva Keukens sponsort damloopmini