Help je ons een klas ook ondernemend te worden?

Meisje met een beperking Aflatoun Ethiopië

Hallo ondernemer! Help je ons een klas met 30 sociaal achtergestelde kinderen ook ondernemend te worden, net zoals jij? Wij hebben je hulp hard nodig.

Entrepreneurship is not only about pioneering change, but also about change that leads to wealth creation. This concept and principle should be introduced to children early in life so that they can infuse the idea of entrepreneur skills*.

StartUp4Kids Foundation gelooft in een wereld waarin alle kinderen op eigen kracht hun dromen waarmaken. De stichting bereikt dit door aan kinderen met een beperking in o.a. Ethiopië een onderwijsprogramma aan te bieden op sociaal, persoonlijk en financieel vlak. Door het opzetten van een minionderneming ontdekken en ontwikkelen de kinderen hun talenten, leren ze samenwerken, plannen en budgetteren en omgaan met geld en bereiden zij zich voor op een onafhankelijke en ondernemende toekomst.

Sponsoring

Met slechts € 750,= zorg je ervoor dat een klas met 30 kinderen een jaar lang ons onderwijsprogramma ontvangt! Wil je als ondernemer investeren in de ondernemers van de toekomst in Ethiopië? Je bedrijf wordt dan gekoppeld aan deze klas en zij zullen je met regelmaat een terugkoppeling geven van hoe het gaat.

Hardloop-/projectreis naar Ethiopië

Een andere manier van sponsoring is, meedoen aan onze hardloop-/ projectreis. Schrijf je met je bedrijf als team in en daag elkaar uit om 10km hard te lopen op een hoogte van 2500m en bezoek onze projecten! Op woensdag 28 september houden we om 20.30 uur een webinar om hier meer informatie over te geven. Meld je direct aan via runethiopia@startup4kids.nl.

Sponsorpakketten

Er zijn diverse manieren om onze projecten te ondersteunen, o.a. door sponsorpakketten gekoppeld aan de Great Ethiopian Run:

sponsormogelijkheden Ethiopian Run

1 Wil je meer doneren dan € 750,= of wil je een speciale donatie doen, neem dan contact op met Katja Visser, katja@startup4kids.nl of telefonisch op nummer 0628721773.

2  Social Media: Facebook, Google +, Twitter en LinkedIn

3  Media: nieuwsbrieven en persberichten