Happy Birthday Aflatoun! – International Aflatoun Day

International Aflatoun Day

Zaterdag is officieel de verjaardag van Aflatoun International, maar we vieren alvast de “geboorte” van Aflatoun op woensdag 15 maart! Als trotse partner van Aflatoun feliciteren wij jullie van harte en doen de projecten van StartUp4kids in Nepal en Ethiopië mee met deze feestelijke dag.

Verschillende activiteiten zullen er plaatsvinden tijdens deze Internationale Aflatoun dag, een feestelijke dag die altijd gevierd wordt tijdens de “Global Money Week“. Vanuit onze projectlanden Nepal en Ethiopië hebben we vernomen dat ze meedoen deze dag en zij kunnen ervoor kiezen om mee te doen met de jaarlijkse Global Skype call met andere kinderen op de wereld die het Aflatoun lesprogramma volgen. Ook kan het zijn dat zij zelf een activiteit bedenken en uitvoeren dat past bij het thema van de Global Money Week, dit jaar is dat;

#MoneyMattersMatter

Of wellicht doen de leerlingen wel mee met de AflaEntrepreneur film competitie, wie weet! Bij StartUp4kids worden we altijd verrast door de foto’s en filmpjes die er met ons gedeeld worden en waar de kinderen aan hebben bijgedragen tijdens de Aflatoun Day. Zodra wij de berichten ontvangen zullen we die dan ook spoedig met jullie delen via onze Social media kanalen. Follow us & we’ll keep you updated!

#AflatounDay2018 #Celebrations #SDG4all

#empowerment #lifeskills #financialeducation #Aflatoun #GMW2018

International AflatounDay 2018 1[vc_separator]