Leuk en leerzaam project zoekt enthousiaste school!

Ben jij die sociaal betrokken leerkracht met die enthousiaste klas?

Vind jij het belangrijk om samen met jouw leerlingen goede doelen te steunen?

Is iets belangeloos voor een ander doen voor jou vanzelfsprekend?

En zoek je een leuk en leerzaam project om met jouw klas voor in actie te gaan?

Dan zijn de projecten van Startup4kids écht iets voor jou!

Juf, politieagent, piloot, dokter… ook kinderen in ontwikkelingslanden dromen over wat ze graag willen worden als ze later groot zijn. Maar deze – veelal achtergestelde – kinderen hebben heel weinig kansen, omdat er geen geld is, het niveau van het reguliere onderwijs onvoldoende is of omdat ze worden buitengesloten vanwege hun beperking. Stichting StartUp4kids geeft juist deze kinderen een kans door ze extra scholing te bieden op sociaal, financieel en persoonlijk vlak.

De stichting leert de kinderen binnen dit programma een minionderneming op te zetten. Zo ontdekken ze hun talenten, leren ze sparen en omgaan met geld, plannen en budgetteren. Door de ontwikkeling van hun financiële maar ook van hun soft skills vergroot hun kans op een zelfredzame toekomst. Het zou toch fantastisch zijn als ieder kind later zijn of haar dromen waar kan maken!

En daar kun jij met jouw klas bij helpen! Jij kunt deze kinderen namelijk steunen in de vorm van een leuk, leerzaam en klassikaal project. We denken graag met je mee!

De projecten van StartUp4kids dragen bij aan de toekomst van kinderen aan de andere kant van de wereld maar ook in Nederland!

Actie voor scholen

Wil je meer weten over de projecten of je direct aanmelden? Stuur een mail aan katja@startup4kids.nl.

Start vandaag nog jouw actie met ons en krijg een speciale videoboodschap van de kinderen die jullie steunen!

Wil je nog meer doen en jouw klas echt verbinden met een klas in Ethiopië en ze leren ondernemen? Kijk dan eens bij www.klas4klas.nl.

Share the Story

Back to Top