Sponsor jij een jaar ondernemerschap?

Hallo ondernemer! Geef jij een klas sociaal achtergestelde kinderen in een van onze projectlanden ondernemerschap cadeau om ook een ondernemer te worden net als jij?

“Entrepreneurship is not only about pioneering change, but also about change that leads to wealth creation. This concept and principle should be introduced to children early in life so that they can infuse the idea of entrepreneur skills”.

StartUp4kids Foundation gelooft in een wereld waarin alle kinderen op eigen kracht hun dromen waarmaken. Wij bereiken dit door aan sociaal achtergestelde  kinderen een onderwijsprogramma aan te bieden op sociaal, persoonlijk en financieel vlak. Door het opzetten van een minionderneming ontdekken en ontwikkelen de kinderen hun talenten, leren ze samenwerken, plannen en budgetteren en omgaan met geld en bereiden zij zich voor op een onafhankelijke en ondernemende toekomst.

Waarom zou jij dit doen?

Als jij als ondernemer wilt investeren in de ondernemers van de toekomst in Peru, Ethiopië, Guatemala, Oeganda of Nepal dan nodigen wij jou uit een van onze projectklassen te steunen.

Wat kost het?

Met slechts € 750 geef jij een klas in een van onze projectlanden een jaar lang ons onderwijsprogramma en daarmee ondernemersvaardigheden voor de toekomst.

Wat krijg je ervoor terug?

Jouw bedrijf wordt gekoppeld aan een klas in een projectland naar keuze. Als je wilt, ontvang je informatie over jouw klas en een mooie foto die je in je bedrijf kunt ophangen, op je website of in je nieuwsbrief kunt plaatsen.
Je krijgt een vermelding op onze website, we noemen je in onze nieuwsbrief en we vermelden je regelmatig op social media!

Deze ondernemers gingen u al voor:

Epicor Components steunt één klas in Ethiopië.

Epicor Vlaardingen

Flow-How steunt één klas in Guatemala

Logo Flow-How ondernemerschap

Mojeo steunt vier klassen

logo-mojeo

Dutch Coating Consultants steunt één klas

DCC Dutch Coating Consultants

Carmona Ontwikkeling steunt één klas in Peru

Logo Carmona ontwikkeling

Kortom, bedrijfssponsoring voor ondernemers die ook sociaal achtergestelde kinderen een kans willen geven op een ondernemende toekomst!

anbi geregistreerdAlgemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting StartUp4kids Foundation is door de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat je als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting af kunt trekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).

Share the Story

Back to Top