Adviseurs/ambassadeurs

Hidde van der Veer

“Ik treed graag op als ambassadeur voor StartUp4kids omdat de zelfredzaamheid van kinderen en jongeren in alle landen meer aandacht moet krijgen. Kinderen kunnen prima leren beter voor zich zelf op te komen door het ontdekken wie ze willen zijn, wat ze kunnen en hoe ze met anderen kunnen samenwerken. Deze leercompetenties zijn hard nodig, juist voor kinderen die opgroeien onder moeilijke omstandigheden. StartUp4kids is een club die deze doelen volledig onderschrijft en goed werk doet in landen als Peru en Ethiopië.

Inge Diepman

“Kinderen een betere toekomst geven, willen we allemaal wel, maar StartUp4kids doet het met passie, korte lijnen en zinvol onderwijs! Het geeft een enorme voldoening om een steentje bij te mogen dragen”.

Inge adviseert ons op gebied van presentatie, media en veel meer want zij is een enorme inspiratiebron met een groot hart!

Wat een waardevolle aanvulling voor onze stichting en de kinderen!

http://www.ingediepman.nl

Peter Henssen

“Onafhankelijkheid, zelfstandigheid, ondernemerschap. Jong geleerd is oud gedaan.” Ik geloof dat ontwikkelingshulp eindig moet zijn. Dat kunnen we bereiken door men ter plekke de kennis en kunde te geven om zichzelf te ontwikkelen en anderen te ontwikkelen. Waarom er dan niet zo vroeg mogelijk mee beginnen? Bij de kids! Zij staan er open voor, vinden het leuk en hebben nog alle mogelijkheden. Ik help hier graag aan mee dat mogelijk te maken.

http://www.peterhenssen.nl

Share the Story

Back to Top